Τηλ. Κέντρο  0030 210 8028500
MENU

Υπηρεσίες

Η εταιρία OMONIA TOURS διαθέτει υπερσύγχρονα λεωφορεία  καλύπτοντας πλήρως όλο το φάσμα των μετακινήσεων καθώς επίσης και τις απαιτήσεις των επιβατών. Τα τουριστικά μας λεωφορεία σε συνδυασμό με τους έμπειρους  οδηγούς της εταιρίας μας κινούνται με ασφάλεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Προσφέρουμε  τις υπηρεσίες μας  σε ιδιώτες και εταιρείες που επιθυμούν να ενοικιάσουν λεωφορεία για την μεταφορά του προσωπικού τους,  καθώς επίσης και  μεγάλων ομάδων επιβατών. Εξυπηρετούμε  συλλόγους, Κ.Α.Π.Η., ομάδες, σχολεία  και φυσικά σε όσους θέλουν να γνωρίσουν οδικώς την Ελλάδα και το εξωτερικό. Νοικιάστε ένα πολυτελές λεωφορείο για την μεταφορά σας ή την εκδρομή σας στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη.

Μεταφορές μαθητών - Σχολικά Λεωφορεία

Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία που πληρούν όλες τις προδιαγραφές και τις προϋποθέσεις ασφαλούς μεταφοράς από και προς τις εγκαταστάσεις του σχολείου. Τηρούνται αυστηρά οι ώρες άφιξης και αναχώρησης στα σημεία προορισμού.

Μεταφορές Ομάδων - Αθλητικών Σωματείων

Η  μεταφορά αθλητικών ομάδων και σωματείων από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις γηπέδων πραγματοποιείται με πολυτελή λεωφορεία. Τα ενοικιαζόμενα λεωφορεία των ομάδων είναι πλήρως εξοπλισμένα με: Wi-Fi,TV.

Μεταφορές Κ.Α.Π.Η. & Συλλόγων

Η μεταφορά Κ.Α.Π.Η και Συλλόγων  γίνεται με  πολυτελή τουριστικά λεωφορεία ειδικά διαμορφωμένα ώστε να επιτρέπουν στους επιβάτες όλων των ηλικιών να έχουν ένα άνετο ταξίδι. Διαθέτουν πολυτελή και άνετα καθίσματα, air condition. Εξειδικευμένο προσωπικό του γραφείου μας συνοδεύει πάντα τις μετακινήσεις τους και φροντίζει τις ανάγκες τους.

Εκδρομές

Η εταιρία OMONIA TOURS διοργανώνει εκδρομές στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Κοντινές αποδράσεις για μονοήμερες εκδρομές με πολυτελή λεωφορεία, αλλά και μακρινοί προορισμοί με πολυήμερες εκδρομές είναι εκεί για να σας γνωρίσουν την μαγεία τους , με υπηρεσίες που αφορούν σε ταξίδια αναψυχής, οργανωμένες εκδρομές στους κορυφαίους ελληνικούς και ξένους προορισμούς. Τα πολυτελή λεωφορεία μας εξασφαλίζουν την εύκολη και άνετη μετακίνηση σε προνομιακές τιμές και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των επιβατών. Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι ξεναγοί μας σας ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ